|
|
Lån  


 
Annonce:



Gode råd om gulvvask

Brug en gulvvasker til at gøre det nemmere og hurtigere at vaske dit gulv på kortere tid uden de store anstrengelser.

Brug en god gulvvasker, der er effektiv i brug og har en god kapacitet i vandtanken.

Brug den rigtige mængde rengøringsmiddel og vand til at undgå at beskadige dit gulv.

Oliebehandlede gulve må ikke vaskes og vedligeholdes med brun sæbe eller salmiakholdige produkter. Kanter og hjørner skal løbende vaskes med skuresvamp for at undgå ophobning af skidt og olierester. Hvor der evt. er oparbejdet en sæbefilm (grå overflade), samt før oliering skal gulvene vaskes i eddikevand eller trærens.

Et ubehandlet trægulv skal plejes og passes. Et lakeret behøver kun sæbevand og gulvklud. Med et lakeret gulv går du glip af træets friske og naturlige udseende. I dag findes der talrige produkter på markedet, der gør gulvvask til en overkommelig opgave.

De gammeldags sæbespåner er erstattet af produkter, der beskytter træet bedre, så det kræver mindre vedligeholdelse. Et ubehandlet trægulv er et gulv, som enten ikke er lakeret, eller et gulv, der netop har fået fjernet en gammel lak ved en afslibning. Hvis gulvet er nyslebet, så kan du gå direkte i gang med en behandling af gulvet. Det kræver flere gange vask, fordi gulvet er helt tørt, og træets overflade vil være ekstremt følsomt fx over for lys. Derfor skal det behandles med det samme, ellers vil det hurtigt gulne.

Hvis gulvet ikke er lakeret, men måske vasket flere gange med forskellige produkter, er det god idé at starte fra grunden. Brug en trærenser til at
fjerne gamle sæberester.












Information på sider:

Elektronik & EDB -



 Du er her: Gulvvasker - Gulvvasker -