|
|
Lån  


 
Annonce:


Gode råd om gulvvask
Pas på ikke at bruge for meget vand i forbindelse med gulvvask. Gulvvask foretages med så lidt vand som muligt og med en hårdt opvredet klud eller moppe. Spilder du vand, skal det fjernes med det samme.

Oliebehandlede gulve må ikke vaskes og vedligeholdes med brun sæbe eller salmiakholdige produkter. Kanter og hjørner skal løbende vaskes med skuresvamp for at undgå ophobning af skidt og olierester. Hvor der evt. er oparbejdet en sæbefilm (grå overflade), samt før oliering skal gulvene vaskes i eddikevand eller trærens.

Et ubehandlet trægulv skal plejes og passes. Et lakeret behøver kun sæbevand og gulvklud. Med et lakeret gulv går du glip af træets friske og naturlige udseende. I dag findes der talrige produkter på markedet, der gør gulvvask til en overkommelig opgave.

De gammeldags sæbespåner er erstattet af produkter, der beskytter træet bedre, så det kræver mindre vedligeholdelse. Et ubehandlet trægulv er et gulv, som enten ikke er lakeret, eller et gulv, der netop har fået fjernet en gammel lak ved en afslibning. Hvis gulvet er nyslebet, så kan du gå direkte i gang med en behandling af gulvet. Det kræver flere gange vask, fordi gulvet er helt tørt, og træets overflade vil være ekstremt følsomt fx over for lys. Derfor skal det behandles med det samme, ellers vil det hurtigt gulne.

Hvis gulvet ikke er lakeret, men måske vasket flere gange med forskellige produkter, er det god id at starte fra grunden. Brug en trærenser til at
fjerne gamle sæberester.

Kategorier på sider:

Elektronik & EDB Miljrigtig gulvvask i koldt vand Gode rd om gulvvask Robotstvsuger Gulvvasker Gulvmopper Gulvvask


 Du er her: Gulvvasker - Netannoncer Gulvvasker -